2017 augusztus 24.

Férfi Ob I: Erősítéseivel a Szentes előrelépne

Pellei Csaba bízik abban, hogy jobb eredményt fog elérni csapatával, mint a tavalyi idényben.

szentes20161120002

Fotó: Szentesi Vízilabda facebook / archív

Mint ismeretes, négyen érkeztek – Nagy Márton, Pellei Frank, Meixner Marcell ( kapus) Palotás Gergely – a Kurca-parti együtteshez, ráadásul, minden érkező a rivális Szegedtől tette át a székhelyét a Szentesre.

– Eddig minden úgy alakul, ahogyan elterveztük – számolt be Pellei Csaba vezetőedző a delmagyar.hu-nak. Kondi, futás, taktikai elemek gyakorlása játssza a főszerepet. Tizenöt fő alkotja a keretet, egyedül ifjabb Tóth Gyula nem edz még velünk, ő a korosztályos válogatottal készül. A többiek szerencsére egészségesek, rendben zajlik a felkészülésünk. Egyelőre konkrét célt nem tudok megfogalmazni a csapattal kapcsolatosan, hiszen a jövő héten csütörtökön tartják a bajnokság sorsolását, ekkor derül ki, hogy kik lesznek az ellenfeleink a csoportban. Az biztos, hogy előre kell lépnünk, jóval erősebb a keretünk, így kiesési gondjaink nem lehetnek. A sorsolás tudatában határozzuk meg, hogy mit kell elérnünk a bajnokságban – fogalmazott a tréner.

A Szentes ma a riválissal, a Szegeddel kétkapuzik. A jövő héten három napig Miskolcon lesz, még szeptemberben Debrecenben vesz részt egy tornán.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek