2018 március 05.

Férfi Ob I: Egerben még ketten aláírtak

Alakul a hevesiek következő szezonbeli csapata. A két szerb játékos bevált, így Sztrahinja Rasovics és Marko Avramovics is marad.

Eger201801

Fotó: Szolnoki VSC / facebook

Mint februárban beszámoltunk róla, Hosnyánszky Norbert, Decker Ádám és Angelosz Vlahopulosz elsőként írt alá a következő szezonra, sőt Valics Bence is hazatér az Egyesült Államokból.

Most pedig Sztrahinja Rasoviccsal és Marko Avramoviccsal egyezett mega vezetőség – számolt be róla a klub.

“Örömmel számolhatunk be róla, hogy az idei csapat tagjai közül újabb két játékos mondott igent a közös munkára, így a két szerb kiválóság, Marko Avramovics, illetve Sztrahinja Rasovics is tagja lesz a 2018/2019-es szezonban érdekelt alakulatban.

Előbbi játékossal kapcsolatosan továbbra is meg kell jegyezni, szerb nemzetisége alapján sem számít idegenlégiósnak, hiszen a hazája válogatottjával korábban világbajnoki címet szerző pólós magyar papírokkal is rendelkezik, ráadásul már nem szerepel Szerbia nemzeti csapatában.

A következő szezontól érvényes légiós szabály (amelynek értelmében minden gárdában csak három külföldi játékos ugorhat medencébe) alapján tehát jelenleg két személy érintett a jövő évi keret tagjai közül. Mindezek szerint ebben a csoportban még egy hely „kiadó” a társaságnál.

A két „új név” bejelentése mellett, természetesen tovább zajlanak az egyeztetések más játékosokkal is, tehát a közeljövőben újabb hírek várhatóak a jövő évi keretet illetően.”

– írta a klub.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek