2018 február 03.

Férfi Ob I: edzőváltás jöhet az OSC-nél?

Akár csak a tavalyi szezonban, az idei idény hajrájában is frissítés lehet a kispadon az újbudai csapatnál.

petikattilaosc01

Fotó: OSC Waterpolo facebook / Balogh Máté

Petik Attilának a mai, Szeged elleni lehet a búcsúmeccse az OSC kispadján – értesült az nso.hu. A portál keresete a csapat sportigazgatóját is, Becsey Pétert, ám a kérdésükre nem akart válaszolni.

Nos, igen elképzelhetőnek tartjuk, hogy edzőváltás történhet. Ha megnézzük, a Bajnokok Ligájában nem úgy szerepel a csapat, hogy bejusson a nyolcas döntőbe, mindössze hat pontja van, és ezzel az utolsó előtti helyen áll a csoportjában. A hazai pontvadászatban az Egertől és meglepetésre a Honvédtól is kikapott az alapszakaszban. A Magyar Kupában a döntőben bizonyult jobbnak a Szolnok.

Sokatmondó a Miskolc elleni mérkőzés után tett nyilatkozata Bisztritsányi Dávidnak, a kapus ezt mondta, a 8-4-re megnyert meccs utáni sajtótájékoztatón.:  (…) Nagyon nagyon bízom benne, hogy az elkövetkezendő időszak, ami ezután jön, az eredményesebb lesz. Nehéz most mit mondani, de, remélem, hogy lesz annak eredménye, mert, szerintem nem – fejezte be a hálóőr.

Az nso.hu úgy tudja, ismét Tóth László ülhet le a kispadra. A tavalyi szezonban már irányította a csapatot Vincze Balázs lemondása után, most ismét szerepet kaphat a tréner.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek