2018 május 02.

Férfi Ob I: Edzői vélemények az Eger-Szolnok meccs előtt

Az Eger lezárná, a Szolnok folytatná az elődöntőt.

egerszolnok2018042301

Fotó: egrivízilabda.hu

Az Eger és a Szolnok 6-3-ról folytatja a férfi OB I eldöntőjét ma. Amennyiben a hevesiek győznek, ők lesznek a Fradi ellenfelei a fináléban. Az összecsapást a Líceum TV és az Olaj TV közvetíti.

Az előző Eger- meccs és a következő Eger- meccs között van egy hét, felesleges valamin hat napig rágódni. Alapvetően azt gondolom, hogyha mocsárba esik az ember, a legnehezebb az, hogy ne kapálózzon, de muszáj. Tehát én megpróbáltam ugyanazt a vonalat végigvinni a csapattal, hogy magunkra figyeljünk, mindenki tegye a saját dolgát és próbáljunk lépésről lépésre egyre jobban játékba lendülni – mondta Cseh Sándor vezetőedző a szolnokiak hivatalos oldalán.

Dabrowski Norbert pedig így vélekedett a meccs előtt: A Szolnok biztosan nagyon veszélyesen fog játszani, mert az életéért küzd. Nem gondolnám ugyanakkor, hogy az előttünk álló lehetőség miatt rajtunk lenne a nyomás. Tartom annyira profinak a fiúkat, hogy fel tudják magukban mérni a helyzet súlyát. Nyomassza csak a tét a Szolnokot, elvégre is nekik kell mindenképpen nyerniük ahhoz, hogy tovább menjen a párharc. Azt ugyanakkor nehéz lenne megjósolni, milyen mérkőzést játszunk majd, de azt hiszem, megint nem lesz túl sok gól. Legalábbis jó lenne, ha így lenne, mert az nekünk kedvezhet. Fontos, hogy ne tudjanak vezetni, és az is, hogy közelítve az összecsapás végéhez, legyen szoros az eredmény, mert akkor lehet esélyünk a végjátékban, hogyha egyre idegesebbek lesznek. Akkor ugyanis biztosan ki fognak billenni, és nekünk ebben a szituációban kell eldöntetünk a továbbjutást – fogalmazott a hevesiek vezetőedzője a klub honlapján.

Férfi Ob I, rájátszás (2018. május. 02., szerda):

Elődőntő:

19:00 ZF-Eger-Szolnoki Dózsa (a párharc állása: 6-3 az Eger javára)

9-12. helyért:

19:00 Metalcom Szentes-PVSK-Mecsek Füszért ( a párharc állása: 6-3 a Pécsnek)

5-8. helyért:

19:30 DEBRECEN-BVSC-Zugló (a párharc állása: 6-3 a BVSC javára)

19:30 VasasPlaket-Kaposvári VK (a párharc állása: 6-3 a Kaposvárnak)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek