2016 május 25.

Férfi Ob I, döntő: eldől vagy nem?

Jön a döntő negyedik meccse Egerből. A Szolnok ismét lezárná a párharcot, azonban Birosék egyenlítenének.

Szolnok, 2016. május 21. Az egri Uros Cuckovic (b) és a szolnoki Aaron Younger (j) a férfi vízilabda országos bajnokság döntõjének harmadik, Szolnoki Dózsa-Közgép - ZF Eger mérkõzésén a szolnoki Vízilabda Arénában 2016. május 21-én. MTI Fotó: Bugány János


MTI Fotó: Bugány János

Az Eger azzal, hogy a harmadik mérkőzésen idegenben nyert, 2-1-re szépített, így akár ma este ki is egyenlíthet a Bitskeyben. “Egyetlen célom van, hogy szombaton, Szolnokon legyen bajnokavatás!” – fogalmazott Dabrowski Norbert lényegretörően az egriek oldalának.

A Szolnok vezetőedzője: “Én nagyon szerettem volna győzni, szerettem volna, ha megnyerjük, de ugyanakkor meg érdekesnek találom ezt a mostani feladatot, és igazából nem vagyok nagyon elkeseredve. Kíváncsi vagyok, hogy mit fogunk tudni nyújtani a következő meccseken.” – mondta Cseh Sándor a szolnokiak honlapjának.

Nehéz megítélni, mely csapat van nehezebb illetve könnyebb helyzetben. A Szolnok kispadján nem ülhet Cseh Sándor és Kósz Zoltán sem, mindketten eltiltottak. Kovács István szakmai igazgató fog dirigálni, de az biztos, hogy még egyszer nem fog ki olyan pocsék napot a csapat, mint vasárnap. Az Eger a hazai pálya és az elmúlt meccs előnyével készülhet. Izgalmas lesz a ma esti meccs az biztos.

Férfi Ob I, döntő: (negyedik mérkőzés)

20.00 ZF-Eger – Szolnoki Dózsa-Közgép (M4 Sport, vizipolo.hu élő)

(az egyik fél három nyert mérkőzéséig tartó párharc állása: 2-1 a Szolnok javára)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek