2014 június 04.

Férfi Ob I: Bemutatták a jövő évi szegedi csapatot is

Immár a Szegednek is lehet tudni a jövő évi keretét, hiszen ma bemutatták a csapatot. Az együttest a fiatalság és a rutinos játékosok ötvözte fogja jellemezni a következő szezonban.

2014-2015 Szeged csapat
Azt már korábban lehetett tudni, hogy a két légiós Lukas Seman és Kunac Aljosa is marad Szegeden kiegészülve Kiss Csabával, Molnár Dáviddal (kapus) és Sánta Dániellel. Nos, a mai sajtótájékoztatón bemutatták az érkezőket is.

Meixner Marcell az Egert hagyta ott, míg Chilkó Márton és Palotás Gergely a Debrecentől igazolt a csongrádiakhoz. Két igen fiatal, de annál nagyobb tehetség érkezett a Vasastól, a Manchercz-fivérek, Ádám és Krisztián, míg Hulmann Kristóf a KSI-től ment a Tisza-partra.. A rutint még Varga II. Zsolt fogja megtestesíteni a Szegednél, ő 2007 után hagyta ott a most bajnokságot ünnepelt Egert.

A Szeged jövő évi kerete:

Kapusok: Meixner Marcell, Molnár Dávid,

Mezőnyjátékosok: Kiss Csaba, Varga II. Zsolt, Chilkó Márton, Sánta Dániel, Lukas Seman, Aljosa Kunac, Manhercz Ádám, Manhercz Krisztián, Hulmann Kristóf, Palotás Gergely, Zsigri Bence, Török Krisztián, Lakatos Máté, Török András.

Fotó: Szeged/facebookHozzászólás jelenleg nem lehetséges.