2016 március 09.

Férfi Ob I: az Eger nem óv

Az egriek nem óvnak a Honvéd elleni bajnoki után. A hevesiek szerint műhiba történt a találkozón, de már előre tekintenek, és a BL-re koncentrálnak. 

Eger Bitskey

Szoros és izgalmas meccset játszott tegnap a Honvéd az Eger ellen, ami az utolsó másodpercben lett döntetlen Kovács Gergő góljával.

A klub honlapja több kérdéses jelenetet is felidéz az összecsapásról, és az ominózus utolsó találatot is megkérdőjelezi. Végül Bárány Attilát, a klub elnökét is megkérdezte, mit szól a tegnap történtekhez.: A klubelnök elmondta, hogy sajnálatos ami történt, s ez alapján meglehetne óvni a mérkőzést. Nem teszik! Az erőviszonyok alapján és a Honvéd remek játéka ellenére is simán be kellett volna gyűjteni a három pontot. A tény azonban az, hogy Hárai gólját nem adták meg, a rendes játékidő leteltét követően pedig gólt ítéltek.

Ezennel az ügyet a klubelnök lezártnak tekinti, mert azt szeretné, ha már mindenki a szombaton sorra kerülő nagyon fontos Bajnokok Ligája mérkőzésre koncentrálna, amit a Herceg-Novi ellen kell megvívni.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek