2014 július 17.

Férfi Ob I: Ausztrál és kanadai válogatottakkal erősítette a Kaposvár

Megvan a Kaposvár 2014/2015-ös kerete. A két külföldi válogatott mellett Kovács Olivérrel, további kétéves szerződést kötött a csapat, aki szakosztály-vezető is lesz a gárdánál.


2013-2014 BVSC - Kaposvar01

A tavalyi szezont a 8. helyen záró Kaposvár, két válogatott játékossal is erősített. Kanadából érkezik a csapathoz Oliver Vikalo center posztra, míg egy ausztrál szintén válogatott centerrel is sikerült megegyeznie a somogyi klubnak, Jeremy Davie személyében, sőt egy szerb védővel is gazdagodott az együttese Mihailo Parezanoviccal.

Kovács Olivérrel további kétéves szerződést kötött a klub, aki nemcsak játékos, de utánpótlás szakosztály-vezető is lesz.

A Kaposvár július 28-án kezdi meg a következő idényre a felkészülést. További hír még, hogy négy ‘kiöregedő’ és ifi játékosok is megkezdik ekkor az edzéseket, Fekete Szilveszter vezetőedző pedig majd ezek után dönt, hogy ki lesz még a csapat tagja.

A Kaposvár 2014/2015-ös kerete:

Kapusok: Szécsi Zoltán, Krémer Balázs

Mezőnyjátékosok.: ifj. Berta József, Jeremy Davie, Surányi László, Gros Rony, Oliver Vikalo, Prikidánovics Nándor, Mihailo Parezanovic, Sátavy Máté, Vindisch Ferenc, Ágner Zoltán, Kovács Olivér,

Vezetőedző: Fekete Szilveszter
Másodező: Berta JózsefHozzászólás jelenleg nem lehetséges.