2016 június 03.

Férfi Ob I: A Vasasnál is alakul a jövő szezonbeli csapat

Debrecenből, a Fradiból, a Miskolcból és Hollandiából erősített a piros-kék gárda, ahol már vannak távozók is. 

vasas201604

A Vasas hivatalos honlapján jelentette be a hírt, hogy négy játékossal erősített. A cívisvárosiaktól érkezik Babay Árpád, a Fradiból Marnitz Gergő, a Miskolctól – ahogy már mi is megírtuk – Aleksandar Njegovan, míg Hollandiából Jesse Koompan is piros-kék színekben fog játszani szeptembertől.

Marnitz Gergő, így nyilatkozott a vasassc.hu-nak: – Gyerekkorom óta szerettem volna Vasas-játékos lenni, így egy álmom válik most valóra. Úgy érzem, a következő szezonban sokkal nagyobb teher fog rám hárulni az új csapatomban, mint eddig a Fradinál, ez pedig feltétlenül motivál. A közeg nem lesz ismeretlen, többekkel játszottam már együtt, Hőna Dávid pedig a középiskolában padtársam volt. Várom a szezonkezdetet, már most igyekszem aktívan pihenni, minden nap cardio-edzéseket végzek, hogy a kezdésre fitt lehessek. Célokat nem szeretnék megfogalmazni, egy sportoló mindig legelöl szeretne végezni a bajnokságban, a szakmai stáb feladata, hogy objektív elvárásokat fogalmazzon meg számunkra”

Távozók is vannak az együttesnél, Ifj. Gyárfás Tamás, Adría Delgado, Jovan Sarics és Várnai Kristóf személyében.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek