2015 április 21.

Férfi Ob I: A Szeged és a Fradi is bizakodik

Ma a Fradi szeretné lezárni a párharcot és bejutni az elődöntőbe, a Szeged viszont a harmadik, mindent eldöntő mérkőzésre hajt.

Az egyik legszebb győzelem pillanatai, a Szeged elleni győzelem (Fotó: Vizipolo.hu/Szöllösi Bence)

Az első mérkőzésen 10-9-re nyert a Fradi otthon, így lépéselőnybe került. A mai találkozón a Szeged visszavághat. Érdekesség, hogy az eddig lejátszott szezonbeli három mérkőzésükből egyszer sem nyertek a Tisza-partiak. Két zöld-fehér siker mellett, egy döntetlen a mérleg. A találkozó előtt a mindkét tréner bizakodó.

Varga Péter, a Tiszavirág Diapolo Szeged vezetőedzője: A teljesítménnyel nem volt probléma az első meccsen. Két azonosképességű csapatról van szó. Egy kiélezett mérkőzésen eggyel kikaptunk idegenben. A helyzetkihasználusunk javulhat, valamint a védekezésben még keményebben, még agresszívabban kell, és akkor meglesz ez a mérkőzés.- fejezte be a vtvszeged.hu-nak.

Varga Zsolt, vezetőedző: “Tíz napunk volt felkészülni a Szeged elleni második összecsapásra. Múlt héten két edzőmérkőzés is szerepelt a programban, a BVSC-vel illetve a Mladost Zagreb együttesével készültünk. Szerencsére a csapatban komolyabb sérülés nem történt, teljes kerettel gyakorolhattunk. Kielemeztük a párharc első mérkőzését, kijavítottuk azokat a hibákat, amelyek segíthetnek bennünket Szegeden. Pontosan tudjuk, hogy az 1-0-ás előnyünk csak akkor ér valamit, ha megfelelő mentális állapotban szállunk vízbe kedden. Az itthoni győzelem önbizalmat ad, de a szoros eredmény figyelmeztet arra, hogy a Szeged mennyire jó csapat és maximálisan komolyan kell venni. Mivel nagyon nehéz játszani az ottani uszodában, ezért már egy nappal korábban leutaztunk, hogy a csapat jobban és gyorsabban alkalmazkodjon a körülményekhez.” – mondta a fradi.hu-nak.

Férfi Ob I., rájátszás:

Az elődöntőért:

2015. április 21.:

18:15 Tiszavirág Szeged Diapolo – Ferencváros (1-0-ra a Fradi vezet) (Digi Sport 1, élő)

További mérkőzések:

Az elődöntőért:

2015. április 22.:

18:30 RacioNet-Honvéd – ZF-Eger (1-0-ra a Honvéd vezet) (Digi Sport 1, élő)

7-10. helyért:

2015. április 22.:

18:00 Debrecen VSE – VasasPlaket (1-0-ra a Vasas vezet)

19:30 Kaposvár VK – BVSC Wáberer (1-0-ra a Kaposvár vezet)

11-14. helyért:

2015. április 21.:

19:00 UVSE H.-Hotels – KSI SE (1-0-ra a KSI vezet)

2015. április 22.:

19:00 PVSK- Mecsek Füszért – Valdor-Szentes (1-0-ra a Szentes vezet)

(A párharcok az egyik fél két nyert mérkőzésig tartnak)

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek