2015 május 02.

Férfi Ob I: A Szeged egy lépésre az ötödik helytől

Palotás utolsó másodpercben esett góljával győzött a Szeged a Honvéd ellen, így a Tisza-partiak kerültek közelebb az ötödik helyhez. Folytatás szerdán immár a Kőér utcában.

szeged

Izgalmas és fordulatos meccset nyert meg Varga Péter együttese a Honvéd ellen. A mérkőzés első negyede a Szegednek sikerült jobban 2-2 után Mancherz Ádám egy előnyt váltott gólra, ígí 3-2 állt az eredményjelzőn. A második negyedben már 4-2 is volt a hazaiaknak, de a félidőre feljött a Honvéd és a félidőre Fülöp találatával 5-5 volt az eredmény. A fordulás után sem bírt egymással a két csapat előbb a hazai szereztek vezetést, 6-5, majd Shimizu és ismét Fülöp révén megfordították a Kőér utcauak az állás. A záróakkord előtt jött azonban Chilkó, 7-7. Az utolsó nyolc percben nagyon úgy nézett ki jöhetnek a böntetők, egészen az utolsó másodpercig, mikor Chilkó labdája talált utat a kapuba, ezzel pedig 9-8-ra nyert a Szeged.

A Tisza-partiak győzelme azt is jelenti, hogy 1-0-ra vezetnek az egyik fél két győzelméig tartó párharcban.

Férfi vízilabda OB I, rájátszás az 5. helyért:

Tiszavirág Szeged Diapolo – RaciNet Honvéd 9-8 (3-2, 2-3, 2-2, 2-1)

Tiszavirág Szeged Diapolo: Meixner – Kiss Cs. 2, Kunac, Manhercz K., Manhercz Á. 1, Seman 1, Varga II. Csere: Chilkó 2, Sánta 1, Palotás 2, Imnaishvili, Török A., Zsigri. Vezetőedző: Varga Péter.

Honvéd: Lévai – Shimizu 2, Fazekas, Illés 1, Kiss G. 1, Fülöp 3, Simon A. 1. Csere: Kiss B., Sztojcsics, Szőke, Takei, Steinmetz, Simon R. Vezetőedző: Vad Lajos.

Gól – emberelőnyből: 20/6, illetve 18/6.
Ötméteresből: 1/0, illetve -.

Kipontozódott: Manhercz Á., Kunac, Kiss Cs. ill. Simon R., Fazekas, Illés.
Kiállítás cserével: Imnaishvili.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1-0 a Tiszavirág Szeged Diapolo javára.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek