2015 május 07.

Férfi Ob I: a pécsiek még reménykednek

Búcsúzott tegnap a mecsekaljai gárda az Ob I-től. Elképzelhető azonban, hogy jövőre is láthatjuk őket az első osztályban…

lukacs gergely pecs01

Lukács Gergelyék még reménykedhetnek (Fotó: vizipolo.hu)

A Pécs tegnap 9-8-as vereséget szenvedett a KSI-től, így a sportiskolások játszhatnak osztályozót a bentmaradásért, a mecsekaljai gárda pedig kiesett az első osztályból. Azonban a psnzrt.hu egy sokat sejtető félmondatban számol be a tegnapi meccsről és előrevetíti azt, lehetséges, hogy megmenekül a második vonaltól Lukács Gergely együttese. Mint írják:  “Tegyük hozzá, a medencében elért eredmény szerint, hiszen volt már rá példa, hogy visszalépés vagy akár létszámemelés miatt valaki – épp a pécsiek is – végül mégis korábbi osztályában folytathatta a következő idényt.”

Erre enged következtetni a kapospolo.hu napokban közzétett cikke is, mely az április végi ligaülésről és a következő szezonbeli programról szól. Ebben többek között szó van arról is, hogy elképzelhető, nem lesz kiesője az idei bajnokságnak, sőt lehetséges, kibővítik a mezőnyt. Természetesen a vizipolo.hu is hallotta ezeket a híreket az uszodákban, de még hivatalos információval nem tudott szolgálni senki az ügyben oldalunknak.

Mindenesetre amíg nincs végleges döntés addig maradnak a találgatások a Pécsnek pedig a remény.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek