2015 május 03.

Férfi Ob I: A KSI az utolsó negyedben felőrölte a Pécs csapatát

A férfi Ob I., 13. helyéért zajló küzdelem első mérkőzésén a KSI hazai pályán tudott nyerni a Pécs ellen. A mérkőzésen a második félidő döntött, mikor Horváth János együttese szétúszta a vendégeket…

2015 KSI-pecs01

Pénteken kiderült, az UVSE biztosan bentmarad az Ob I-ben. Az osztályzó helyért pedig a Pécs ellenfele a KSI lesz. Az alapszakasz során kétszer találkozott egymással a két együttes, egyszer döntetlenre végeztek, januárban pedig a KSI nyert öt góllal a mecsekaljaiak ellen.

Borus, de egyáltalán nem hideg idő fogadta a csapatokat a Széchyben. A mérkőzésen jól kezdett a Pécs. Polovic majd Müller találataival már 2-0 volt a vendégeknek. A kétgólos előnyt egészen a hajárig megtartotta a vendég együttes, amikor előbb Hangody majd Marnitz találataival 4-4 állt az eredményjelzőn. A második negyedben is a Pécs irányított, jól lassította a játékot a mecsekaljai gárda, ennek köszönhetően 6-4-re elhúztak. A hajrában visszakapaszkodott a KSI. Egy időkérés után Marnitz duplázott és a nagyszünetre 6-6 állt az eredményjelzőn.

2015 KSI-pecs02

A fordulás után egyre kezdte átvenni a KSI a meccs irányítását. Rendre a hazaiak szereztek vezetést. Az utolsó percekben pedig Marnitz belőtte az ötödik gólját valamint Szöllősi emberelőnyből már 10-8-ra módosította az állást. Az utolsó nyolc percben is vitte a lendület a KSI-t. Jól mutatja ezt, hogy Kovács Gergő megúszásból majd Szabó Balázs révén 14-10 volt a hazaiaknak. A hajrára minden eldőlt, mikor már öt gól volt közte, így csak a végeredmény maradt kérdéses, a vége 15-11-es KSI-győzelem lett.

A felek szerdán folytatják, immár Pécsett.

Férfi Ob I., rájátszás, 13. helyért, első mérkőzés:

KSI SE – PVSK Mecsek-Füszért 15 -11 (4-4, 2-2, 4-2, 5-3)

Gólszerzők: Marnitz 7, Szabó 2, Kalanovics 2, Hangody Gy., Hangody L., Szöllősi 1, Kovács 1 illetve Müller 3, Polovic 3, Francsics 2, Crivella 2, Csaba 1

Horváth János, a KSI edzője: Küzdelmes mérkőzés volt. Még nem dőlt el semmi, ami a bentmaradást illeti.

Lukács Gergely a Pécs trénere: Mindenképpen több volt a meccsben. A nagyszünetig úgy nézett ki uraljuk a mérkőzést, aztán fokozatosan jött ránk a KSI. Nagyon lyukasak voltunk védekezésben a mai nap. Szerdán folytatjuk.

A párharc állása: 1-0 a KSI javára.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek