2017 augusztus 02.

Férfi Ob I: a Debrecen is megkezdte

Elindult a cívisvárosiaknál is a felkészülés. Öt játékos cserélődött, a csapattal pedig a legjobb nyolcba kerülés a cél a következő idényben.

debrecen2017080101

Fotó: dvse/facebook

Az összes Ob I-es csapatnál elindult a munka, avagy a felkészülés az őszi szezonra. Ez nincs másképp a Debrecennél sem.

Komoly munkát követően öt játékost tudtunk kicserélni. Én úgy gondolom, hogy ez a csapat lényegeset lépett előre általuk. Fiatal játékosok érkeztek. 24 év alatti mind, ugyanakkor már rendelkeznek annyi OB I-es rutinnal, hogy abszolút a csapatunk hasznára válnak – vélekedett a DVSE vezetőedzője, Komlósi Péter  a dehir.hu-nak.

Azt már korábban lehetett tudni, hogy Tóth Péter és az olasz válogatottba kopogtató, Tommaso Busilacchi nem lesz jövőre a csapat tagja, míg Kuncz Tamás Tatabányán folytatja.

Ami az érkezőket illeti, Macsi Patrik például Pécsről teszi át a székhelyét ismét a Debrecenbe, aki elmondta: szeretnénk a nyolcba bejutni, ez ugye nem titkolt cél, ami szerintem reális is lehet, ismerve a rivális csapatoknak az összetételét. Ezért meg is teszünk mindent, a nyári felkészülés alatt, illetve a szezon alatt is. Úgy állunk oda, hogy ez sikerüljön – fogalmazott a fiatal játékos.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek