2015 november 06.

Férfi Ob I: 538 nap után sikerült-e újra az Egernek legyőznie a Szolnokot?

Holnap szuperrangadót rendeznek a férfi Ob I-ben. A Szolnok több, mint ötszáz napja őrzi itthon a veretlenségét. Ráadásul az Egernek sikerült legutóbb is legyőznie. Holnap a hevesiek megtörhetik ezt a szériát. Érdekesség a derby előtt…

Szolnok facebook

Páratlan sorozatot tudhat magáénak a Szolnok. Cseh Sándor csapata másfél éve veretlen itthon, egész pontosan 538 napja, hazai pályán pedig 548 napja. Utoljára a tavaly előtti idényben, mikor az Eger bajnok lett, 2014. május 19-én sikerült legyőzni az alakulatot, azóta senkinek sem sikerült ez. Tavaly a honi pontvadászatban a legközelebb éppen Szolnokon járt az Eger a győzelemhez riválisa ellen, akkor 10-10-es döntetlen született. Nemzetközi porondon azonban sikerült. A Bajnokok Ligája Final Six-ben az ötödik helyért a két csapat egymásnak feszült az elmúlt tavasszal, akkor a hevesi alakulat 8-7-re győzött.

A három topbajnokságból a talján pontvadászatban a Recco sem büszkélkedhet ilyen mérleggel. A tavalyi szezonban (2014. december 5.) ugyanis begyűjtött egy vereséget, mikor a Brescia idegenben tréfálta meg az olasz sztárklubot. A Regionális Ligában az idén a Jug vezet, de tavaly a Rijeka lett a bajnok. A spanyoloknál pedig a Barcelonetát tavaly kétszer is meglepte a Terrassa.

Már csak egy kérdés maradt! – Tovább folytatódik-e a Szolnok veretlenségi szériája vagy az Egernek több mint ötszáz nap után holnap ismét sikerül legyőzni Cseh Sándor együttesét:Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek