2014 október 04.

Férfi Magyar Kupa: Erőt demonstrált az Eger

Rögtön egy pikáns mérkőzéssel kezdődött a Magyar Kupa B csoportja, hiszen az Eger és az OSC feszült egymásnak. A mérkőzésen végül nem kellett izgulni, hiszen a hevesiek már az első negyedben pontot tettek a találkozó végére…

2014-2015 Eger ffi

Nagy csatának indult, hiszen a nyáron megerősödött  OSC és a bajnoki címvédő Eger feszült egymásnak, Debrecenben a Magyar Kupa B-jelű selejtezőcsoportjának nyitányán.

A mérkőzésen első negyedében valósággal átgázolt a hevesi alakulat az OSC-n. Szivós hármat is szórt, míg Csucskovics egyet, így már a hajrára 4-0 volt, ekkor Brguljan emberelőnyből talált be, majd érkezett Erdélyi gólja és ismét visszaállt a közte négy. A második negyedből nem telt el egy perc, mikor érkezett Hosi gólja a szélről, míg a negyed derekán ismét Szivós talált be. A nagyszünetben 8-2 állt az eredményjelzőn, Cuk az utolsó másodpercben állította be a közte hatot.

A fordulás után sem változott semmi, az Eger tartott magát, bár a negyed elején volt nyolc is, ekkor Gór-Nagy duplázott és ezzel 10-4-re kozmetikázta Vincze Balázs csapata az eredményt. A záróakkordban kapaszkodott az OSC, Decker majd Gór-Nagy góljaival már csak négy volt közte. A Eger ekkor gondoskodott arról, hogy ne legyen a vége számukra izgalmas, Csuk majd Hosnyánszky és a végén Lőrincz révén beállították a 13-6-os végeredményt.

Az Eger így magabiztosan nyerte a rangadót, és bár még két mérkőzése hátra van a csoportban kijelenthető, hogy féllábbal már a legjobb nyolc között van, az OSC-nek az UVSE valamint a Debrecen ellen kell kiívnia ezt.

A Férfi Magyar Kupa B csoportjának nyitányán:

ZF-Eger – A Híd-OSC Újbuda  13 – 6  (5-1, 3-1, 2-2, 3-2)
Gólszerzők: Szivós Márton 4, Cuk Milos 3, Hosnyánszky Norbert 2, Erdélyi Balázs 1, Lőrincz Bálint 1, Bedő Krisztián 1, Cuckovic Uros 1 illetve Gór Nagy Miklós 3, Decker Ádám 2, Brguljan Drasko 1

Gól/Büntetődobás: 1/1 illetve0/0
Gól/Emberelőnyből: 1/6 illetve 2/8
Kipontozódott: –

A B csoport további programja:

12:30 DVSE – UVSE
18:00 A-Híd OSC – DVSE
19:30 UVSE – Eger

október 5.,

09:30 UVSE – OSC
11:00 Eger – DVSE

A hétvégi Magyar Kupa programja

eredmények az első napról…

Fotó: egrivizilabda.hu archívHozzászólás jelenleg nem lehetséges.