2018 március 31.

Euro Kupa: Minimális előnyt szerzett a Fradi a döntőben

Egyetlen góllal tudott nyerni a Ferencváros az Euro Kupa fináléjának első meccsén. 

Budapest, 2018. március 31. A ferencvárosi Varga Dénes (b) és Jansik Szilárd (j), középen Romain Blary, az olasz Banco BPM SM Busto játékosa a férfi vízilabda Eurokupa döntõ elsõ mérkõzésén, az FTC-PQSWaterpolo  - Banco BPM SM összecsapáson a Császár-Komjádi Béla Sportuszodában 2018. március 31-én.  MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Budapest, 2018. március 31.
A ferencvárosi Varga Dénes (b) és Jansik Szilárd (j), középen Romain Blary, az olasz Banco BPM SM Busto játékosa a férfi vízilabda Eurokupa döntõ elsõ mérkõzésén, az FTC-PQSWaterpolo – Banco BPM SM összecsapáson a Császár-Komjádi Béla Sportuszodában 2018. március 31-én.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A Fradi címet védhet az Euro Kupában, ehhez tehetett ma egy nagy lépést.

Bekezdtek a csapatok a Komjádiban, hiszen 2-2 után Varga Dénes és Mitrovics is eredményes tudott lenni, így hat gól esett az etapban. A második nyolc percben inkább a küzdés dominált, hiszen 0-0-val végeztek a csapatok. A fordulás után Baraldi majd Blary góljával már 5-5 volt az állás, és a döntetlen megmaradt az utolsó másodpercekig, amikor Jaksics 7-6-ra módosította az eredményt. A záróetapban már 9-7 is volt a Fradinak, amikor Luongo szépített, így 9-8 lett a vége.

Varga Zsolt csapata egy lépéssel közelebb került a címvédéshez.

A Fradi a visszavágót április 18-án játssza.

Euro Kupa, döntő, első mérkőzés:

FTC-PQS Waterpolo-SM Verona (olasz) 9-8 (4-2, 0-0, 3-4, 2-2)
Gólszerzők: Varga Dénes 3, Jaksics 2, Madaras 2,Vámos 1, Mitrovics 1, ill. Figlioli 2, Fondelli 2, Blary 1, Mirarchi 1, Luongo 1, Baraldi 1Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.