2016 október 29.

Euro Kupa: a Fradi tovább folytatta menetelését

Kettőből kettőnél jár a Ferencváros az Euro Kupában, mai áldozata a Pays D’ Aix csapata volt.

fradieurokupa01

Kettőből kettőnél tart a Fradi (fotó: FTC Vízilabda/facebook)

Az Euro Kupa második fordulójának első napján a Terrassa együttesét verte a Fradi. A második napon a Pays D’Aix volt az ellenfele a zöld-fehér klubnak.

Rosszul kezdte a magyar csapat a meccset, De Lera duplájával már 2-0 volt oda két és fél perc elteltével. A hajrában 2-4-ről előbb Mitrovics lőtt be egy ötöst, majd Madaras kettőt hintett, így 5-4-re már a Fradi vezetett. A második negyedben is a rosszkéz oldal volt munkában, Dőry majd ismét Madaras volt eredményes, 7-4. A háromgólos előnyét pedig megtartotta a nagyszünetig Varga Zsolt együttese, 6-9.

A fordulás után Avramovics és Csuk is betalált, ezzel már megnyugtató, öt gól volt közte, ami a záróakkordra kettőre apadt, 12-9. A negyedik nyolc percben az orosz válogatott Kholod kedte a gólgyártást, majd Csuk és Tóth válaszolt rá, 10-14. A folytatásban még két Fradi gól született, így végül hattal nyert a Fradi és szinte már borítékolható a továbbjutása.

Euro Kupa, második selejtezőforduló, második mérkőzés:

Pays D’AIX Natation – FTC-PQS Waterpolo 10-16 (4-5, 2-4, 3-3, 1-4)
Gólszerzők: De Lera 3, Chaffour 2, Kholod 2, Saux 1, Dethier 1, Vandermeulen 1 ill. S. Mitrovics 3, Madaras 3, Avramovics 2, Dőry 2, Varga Dániel 2, M. Csuk 2, Tóth 1, Nyéki 1

A holnapi napon: 

12.00 Canottieri Napoli – FTC-PQS WaterpoloHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek