2016 november 30.

Euro Kupa: a Fradi és a BVSC is elszánt

A zöld-fehérek Rijekában, míg a BVSC itthon próbál minél jobb eredményt elérni az Euro Kupában. Egyik magyar csapatnak sem lesz egyszerű dolga ma este. 

2016BVSC-Szeged 5. hely02

A BL-ben három, az Euro Kupában pedig kettő magyar csapat száll vízbe a negyeddöntő odavágóján.

Varga Zsolt, vezetőedző, FTC-PQS Waterpolo: „Az elmúlt két mérkőzés – az Eger és a Szolnok – alapján nem mondható, hogy jól játszunk. De rossz játékkal is tovább lehet jutni, ha szívvel-lélekkel küzdünk, harcolunk. Nekünk egyértelmű célunk a továbbjutás az Euro Kupában. A horvát csapatnál a román válogatott centerét, Radut kell semlegesíteni, mert ő határozza meg a támadásokat. Emiatt több kiállításra számíthatunk. A mezőnyben meghatározó játékosuk Vukicevic és Power, rájuk jobban kell figyelni. Azt gondolom a hátrányos védekezésen fog múlni a párharc.” – fejezte be a FTC trénere a fradi.hu-nak.

Märcz Tamás, a BVSC vezetőedzője.: Sok meccsből válogathatnak a vízilabda szerelmesei holnap este, hiszen mind az öt magyar nemzetközi kupában szereplő csapat vízbe száll, mégis remélem, hogy a legtöbben a Szőnyi úton lesznek, hiszen 13 év után tér vissza hazai pályán a BVSC, ráadásul már a legjobb négy közé jutás a tét. A feladat nem könnyű, hiszen a Verona csapatában jó néhány olasz válogatott játékos játszik és négy idegenlégióst is foglalkoztatnak, ennek ellenére megteszünk mindent, hogy saját közönségünk előtt kiharcoljuk majd a két meccses párharc első felvonásán a győzelmet! Érdemes lesz nálunk tölteni az estét, gyertek minél többen és szurkoljunk a Csapatnak!! – fejezte be a vasutasok trénere a BVSC facebook oldalán.

Eurokupa-negyeddöntő, 1. forduló:

17.30 Nagyvárad-Canottieri Napoli

18.30 BVSC-Zugló – Canottieri Napoli

19.30 Primorje Rijeka – FTC-PQS Waterpolo

20.30 Posillipo – Jadran Herceg NoviHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek