2017 január 20.

“Érvényes volt a gól” – Az olaszok kiakadtak

A Brescia vezetőedzője szerint, elvették tőlük a győzelmet érő gólt a szerdai OSC elleni BL meccsen.

alessandro Bovo

Alessandro Bovo szerint érvényes volt a gól

Mint ismeretes, szerdán 7-7-es döntetlent játszott a Bresciával az OSC. A mérkőzés vége előtt 13 másodperccel Petar Muslim betalált, de végül nem adták meg a gólt, hiszen az olaszok támadóideje lejárt a lövés előtt, így érvénytelen volt a találat. Természetesen az olaszok heves reklamálásba kezdtek, de jól látszik a visszajátszáson, (a felvétel itt tekinthető meg 13 perc 30 másodperctől), hogy lejárt az idő.

Az olaszok mestere, Alessandro Bovo nem ment el szó nélkül az eset mellett. A waterpolopeople.com-nak adott interjújában élesen kritizálta a játékvezetőket: “Érvényes volt a gól. Nem halottuk a dudát, hogy megszólalt volna. A zsűri tévedett majd a játékvezetők is. A mérkőzés után elismerték a hibát, de a kárért csak mi fizettünk.” Andrea Malchiodi, a Brescia elnöke még sarkosabban fogalmaz.: “Megérdemeltük a győzelmet. A gól szabályos volt.” – mondta többek között a szakember.

Igen nagy téttel bírt a szerdai mérkőzés, hiszen ha ránézünk a tabellára, láthatjuk, hogy három egység választja el a két csapatot egymástól a BL negyedik fordulója után. Az OSC áll jobban, hiszen az A-csoportban a harmadik Final Six-et érő helyen áll, míg a Brescia a negyedik pozíciót foglalja el négy egységgel. Várhatóan még nagy csapat várható a két együttes között a budapesti Hatos döntőért.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek