2015 július 02.

Erőltetett menetben a Benedek-csapat

Alig ért haza a csapat a világligáról, máris itt a következő feladat, holnap egy gálameccsel egybekötött felkészülési mérkőzést játszik a szlovák válogatott ellen a gárda Tatabányán, hogy egy nappal később átússza a Balatont.

tvse_vizilabda_20150703-2

A legfrissebb hír, hogy Jansik Dávidtól is elköszönt a kapitány, így tizenhat plusz egy fő (Nagy Ádám kereten kívüli) maradt a válogatottban, akik potenciálisan esélyesek lehetnek a vb csapatba kerülésre.

A válogatott holnap Tatabánya felé veszi az irányt, hogy megküzdjön a szlovák válogatottal. Egy gálameccs vezeti fel ezt a találkozót, hiszen két All-Star csapat küzd meg egymással. A délután 15:30 perctől startoló meccsen ott lesz az egyik oldalon: Kósz Zoltán, Kásás Tamás, Molnár Tamás, Steinmetz Barnabás, Steinmetz Ádám, Gergely István, Székely Bulcsú, Tóth Frank, Varga Zsolt és Varga II Zsolt. A másik oldalon sem lesz a nagy nevekből. A Hauszler Károly irányította tatabányai együttesben ott lesz: Persely József, Vojvoda István, Lunacsek Péter, Bagi György, Tóth László, Dala Tamás, Csányi Róbert, Zantleitner Tamás, Schwarcz Zoltán, Podhánszki Zoltán, Kővári Zoltán, Tátrai Péter, Bicskei Péter, Kelemen György, Gebauer Lajos, Csóka Gábor.

Érdemes lesz tehát kilátogatni a tatabányai Gyémánt Fürdőbe. A városról egyre többet hallhatunk majd az ősztől, hiszen mind női, mind pedig férfi csapata indul az első osztályban.

A nap főszereplői a már említett férfi felnőtt válogatottunk, akik a meccs másnapján sem pihennek, hiszen a 33. Balaton-átúszáson vesznek részt a srácok, sőt a stáb tagjai is. Ha már a hétvége programjánál tartunk, a Merész András irányította női válogatott vasárnap urik vízbe a kínaiak ellen Debrecenben, úgyhogy nem lesz hiány vízilabdás programokban a hétvégén.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek