2015 október 10.

Férfi Ob I: Magabiztosan győzött a sérülésektől megtizedelt Fradi

Az OB I. előző fordulójában a Varga Zsolt által irányított együttes 8-7-es vereséget szenvedett a Honvéd ellen, így kettőzött erővel készültek a mai, Vasas elleni összecsapásra. A piros-kékek is szerettek volna kozmetikázni mérlegükön, ugyanis az előző körben az OSC páholta el az angyalföldieket.

Fradi

A sok sérülés miatt halasztást kért a Ferencváros együttese, de a Vasas nem ment bele a dologba, így végül hat kulcsemberét nélkülözve kellett medencébe szállni a zöld-fehér alakulatnak. Kolozsi Marcell kénytelen volt betegen vállalni a mérkőzést.

I. negyed:

A ráúszást követően a Vasas hozta el a labdát, majd Jovan Saric bombájával megszerezte a vezetést a vendég együttes. Emberelőnyös szituációban Aidan Roach egyenlített a harmadik percben. Egy perccel később egy gyönyörű ejtést követően Nyéki Balázs fordította meg az állást, 2-1 a Ferencvárosnak. Kettő perccel a vége előtt Nyéki újabb találatával kettőre növelte előnyét a Fradi.

II. negyed:

Két, Nyéki kapufával indította a negyedet a Fradi. Dőry Farkas átlövésével 4-1-re módosult az eredmény. Jovan Saric megszerezte második találatát, 4-2. Gárdonyi András és Jónás György is szép védéseket mutatott be, melyek révén már nem változott az állás a második negyedben.

III. negyed:

Ez a játékrész is Ferencváros kapufával indult, majd Nyéki zseniális passzát Marko Avramovic váltotta gólra. A Vasas sem akart lemaradni felsőlécek tekintetében, először Adria Delgado majd Bóbis Máté is telibe trafálta azt. Dőry Farkas szerencsére már nem így tett, újabb góljával 6-2 a zöld-fehéreknek. Jovan Saric próbálkozott a legtöbbet a Vasasból, de lövései ezúttal nem jártak sikerrel.

IV. negyed:

A labdaelhozatalok tekintetében egyenlő az állás, azonban az eredményről ez nem mondható el. Tóth Márton is feliratkozott a gólszerzők listájára. Mészáros Csaba is így tett a Vasastól,  ezzel 7-3. Ötméteresből megszerezte harmadik találatát Nyéki Balázs. Aidan Roach góljával 9-3-ra módosult az eredmény. Az utolsó percben Marko Cuk is eredményes tudott lenni, így kialakította a 10-3-as végeredményt.

Varga Zsolt (A Ferencváros edzője): “Először is szeretném megköszönni azoknak a játékosaimnak, akik még betegen is vállalták a játékot, mert hogy ilyenre is volt sajnos példa. Ugyan kértük a Vasast a meccs elhalasztására a sok sérültre való tekintettel, de sajnos nemet mondtak. Ettől függetlenül nagyon jó volt a védekezés, nagyon jól védett a Bandi is. Határozottan jól játszottunk, teljes mértékben elégedett vagyok. Meglátjuk, hogy a jövő heti Euro Kupa meccsekre kiket tudunk újra hadba állítani. Szerencsére van egy nagyon jó fizikoterapeutánk, bízom benne, hogy legalább két vagy három játékosom vissza fog még térni a jövő heti tornára.”

N.V.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek