2017 január 10.

Elcsábították a szombathelyi vízilabdázót

Az Ob I/B-ben szereplő AVUS egyik meghatározó játékosa Olaszországban igazolt. A vízilabdázóra nemcsak meccsen számítanak…

karacsonyi-vazul01

Karácsonyi Vazulra nagy utazás vár (Fotó: Unger Tamás / Vaol.hu)

Karácsonyi Vazul az olasz másodosztályú Crotone együtteséhez igazolt. A játékos Fradi nevelés, de játszott Pécsen az első osztály, Szegeden és Egerben az Ob I/b-ben játszott majd egy év Franciaországi kitérő után került az AVUS-hoz.

Már korábban is megkeresett az olasz klub, akkor nemet mondtam, most azonban belevágok a kalandba – mondta Karácsonyi Vazul. – Úgy érzem, remek lehetőség előtt állok, amellett, hogy játszom, idővel gyermekcsapatot is edzhetek – persze utóbbihoz először meg kell tanulnom a nyelvet – mondta a 23 éves játékos a vaol.hu-nak

A vízilabdázó így folytatta: az együttes célja a feljutás. Ami az aligátorokat illeti, nagyon jól éreztem magam Szombathelyen, a klubnál, sokat fejlődtem, fájó szívvel hagyom itt a gárdát. Elbúcsúztam a játékostársaimtól, edzőimtől, vezetőktől és a gyerekektől, akiket edzettem – utóbbi különösen megható volt. Szombaton elutaztam Crotonébe, de innen, Itáliából is nagyon drukkolok az AVUS-nak, figyelemmel követem majd eredményeiket – fejezte be.

A Szombathely újonc létére nagyon szépen szerepel az Ob I/b-ben, hiszen a csapata a negyedik helyen áll a B-csoportban.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek