2019 július 31.

Egyetemi Eb: ezüstérmes a BGE

Nagyszerű eredményt ért el a Budapesti Gazdasági Egyetem az Eb-n.

A szlovéniai Koperben megrendezésre került kontinenstornán a döntőben 12-9-re kikapott, ám így is ezüstérmet szerzett a csapat.

„Tudtuk, hogy mi fog történni a döntő mérkőzésen, hiszen az előző meccsünket szintén a lengyelekkel játszottuk és nyertünk – itt meg kell jegyeznem, egy nagyon jó lengyel csapatról van szó, három-négy felnőtt válogatottal a keretükben. Megvoltak a helyzeteink, de nem tudtuk belőni őket és végig rohantunk az eredmény után. Összességében megérdemelten nyertek a lengyel barátaink. Mindemellett nagyon büszke vagyok a fiúkra, hiszen első alkalommal hoztunk el érmet magyar vízilabdacsapatként. Szeretném megköszönni a Magyar Vízilabda Szövetségnek, hogy indulhattunk ezen a tornán és a Budapesti Gazdasái Egyetemnek minden támogatását amit kaptunk tőlük”

– értékelt büszkén a Magyar Egyetemi- és Főiskolai Sportszövetség honlapjának Bálint Ákos, edző.

A magyar csapat tagjai: Bálint Ákos (edző), Dorogi Balázs (csapatvezető), Csillagh Bence, Dolnay Botond, Fülöp Richárd, Szám Tamás, Vági Dániel, Rébeli Máté, Seeler Botond, Kardos Benedek, Konczi Márton, Garancsy András, Seres János, Mihályi András, Veres NorbertHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek