2019 augusztus 21.

Egerben új időszámítás kezdődött

A hevesi alakulat bemutatta új igazolásait.

Fotó: Lénárt Márton /egrivizilabda.hu

A klub szerdán tartotta sajtótájékoztatóján mind a női, mind pedig a férfi együttes új játékosaira is fény derült valamint a klub bemutatta megújult címerét és a Diapolo által biztosított felszerelését is.

Mint a klub hivatalos honlapja, az egrivizilabda.hu beszámolt róla, a női Ob I-es csapatba érkezett: Czigány Dóra, Vályi Fanni, Menczinger Kata, Polák Zsófia, Szmodics Viktória és Magyari Alda Mannon. A férfi Ob I-es csapat új szerzeménye: Kardos Gergely, Krémer Balázs, Csacsovszky Erik és Baksa Benedek.

Biros Péter a női csapat vezetőedzője közölte, a bajnoki rajt szeptember végén lesz, így addig még sok munka áll előttünk. Nem lesz ez egyszerű év, hiszen két sűrű blokkot szakít meg az Európa-bajnokság miatti hosszú kihagyás. Ennek fényében kell felkészülnünk, nehéz lesz az átmenet, de mindent megteszünk, hogy sikeresek legyünk. Mindig a vízben dől el, hogy hol is tart egy gárda, de ahhoz, hogy a kitűzött célokat elérjük, nagyon sokat kell tenni. Eddig elégedett vagyok a látottakkal, bízom a jó szereplésben – fogalmazott a klub honlapjának a háromszoros olimpiai bajnok.

A férfi csapat vezetőedzője, Dabrowski Norbert elmondta, azzal kezdeném, hogy teljesen más csapat lesz ez, mint a tavalyi. Már öt hete vagyunk együtt, így már látom, hogy mire lehetünk képesek. Ami a legfontosabb, hogy rendkívül motiváltak vagyunk. Személy szerint én is nagyon élvezem a közös munkát a srácokkal. Nyilván az eredmények lesznek a fontosak, de ez majd csak a medencében dől el. A célok egyértelműek: minden kiírásban érmekért szeretnénk küzdeni. Úgy alakítottuk a programot, hogy szeptember 13-i Európa-kupa selejtezőre már csúcsformában legyünk – fogalmazott a tréner.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek