2017 május 18.

Dejan Szavics rögtön két csapatot hirdetett – Íme, a szerb válogatott keretei

Dejan Szavics csapatot hirdetett, rögtön kettőt is. Már május végén megkezdi az együttes a felkészülést, nem is akárkivel…

dejanszavics01

Már hangolódnak a válogatottak a nyári küzdelmekre, hiszen az olasz válogatott kerete után, itt a szerb csapaté is.

Dejan Szavics legényei már a jövő héten megkezdik a tréningeket. Ellenfelük pedig a Pro Recco lesz, mely együttes a Bajnokok Ligája Hatos döntőjére készül. Az együttesbe értelemszerűen nem kaptak meghívót a Szolnokon illetve az Egerben játszó légiósok.

A júniusi keretben már ott van Milos Csuk, Branislav Mitrovics kiegészülve még a Magyarországon pólózó légiósokkal.

A szerb válogatottnak két megmérettetése is lesz a nyáron. A budapesti vb-n kívül részt vesz az együttes a júniusi világliga szuperdöntőjében is.

A Pro Recco elleni keret (május 24. és 25. között):

Kapusok: Dimitrije Risticsevics, Lazar Dobozanov, Gojko Pjetlovics

Mezőnyjátékosok: Nikola Jaksics, Radomir Drasovics, Viktor Rasovics, Ognjen Stojanovics, Gavril Subotics, Dusan Vasics, Dragoljub Rogacs, Nemanja Vico, Nebojsa Toholj, Dorde Lazics, Filip Radojevics, Stefan Mitrovics.

A június 5-től, június 9-éig gyakorló keret:

Kapusok: Dimitrije Risticsevics, Lazar Dobozanov, Gojko Pjetlovics, Branislav Mitrovics

Mezőnyjátékosok: Nikola Jaksics, Radomir Drasovics, Viktor Rasovics, Ognjen Stojanovics, Gavril Subotics, Dusan Vasics, Dusan Mandics, Nemanja Vico, Nebojsa Toholj, Dorde Lazics, Nemanja Ubovics, Stefan Mitrovics, Sava Randelovics, Milan Aleksics, Andrija Prlainovics, Milos Csuk, Filip Filipovics, Dusko Pijetlovics.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek