2015 február 01.

Decker Attila: “Ha nyerünk az Eger ellen, alapszakaszgyőztesek leszünk”

A válogatott egyik kapusát nem sokszor tették próbára a Vasas játékosai a szombati bajnokin. Decker Attila már a keddi bajnoki rangadóra koncentrál.

decker a

Honlapunk a 12. fordulóban a legjobb játékosnak választotta. Szerdán a Dubrovnik elleni Bajnokok Ligája-találkozón meccs közben váltotta Nagy Viktort, szombaton, a bajnokin pedig három negyeden át egyetlen gólt kapott.

“Nem nagyon dolgoztattak meg a Vasas támadói, fáztam a medencében – újságolta Decker Attila a vizipolo.hu-nak. –  Igyekeztem kitalálni, hogy tarthatnám magam melegen, különféle trükkökkel. Nyilvánvaló, hogy ez a mai Vasas Steinmetz Ádám és Német Toni nélkül nem ugyanaz az erősségű csapat, mint velük, de hát nekünk ez a feladat adatott, őket kellett megvernünk. Szerintem teljesítettük, amit elvártak tőlünk. Szerdán Dubrovnikban játszottunk, előtte a válogatottal közülünk sokan Athénban szerepeltek, elég kemény másfél héten vagyunk túl, fáradtak vagyunk. És ezek után jön kedden az Eger elleni bajnoki rangadó, amelyet, ha megnyerünk, akkor azt gondolom, hogy alapszakaszgyőztesek leszünk – nyilván persze csak akkor, ha hozzuk a kötelező meccseinket.”

Emlékeztető:

E.On férfi vízilabda Ob I., 15. forduló:

VasasPlaket – Szolnoki Dózsa-Közgép 5-16 (1-4, 0-5, 0-3, 4-4)

Budapest, Komjádi uszoda, 400 néző

Vezette: Csizmadia, Kun

Vasas: Tihanyi – Gyárfás 2, Bóbis 2, Sedlmayer, Goreta, Hőna, Takács B. 1. Csere: Juhász-Szelei, Várnai, Kiss K., Burián.

Vezetőedző: Földi László

Szolnok: Decker A. – Gocics, Madaras 3, Tóth M. 1, Varga Dániel 2, S. Mitrovics 1, Jansik D 1. Csere: Alekszics 2, Vámos 2, Hangay Z. 1, Mezei 1, Kis G. 1.

Vezetőedző: Cseh Sándor

Gól/emberelőny: 1/3 ill. 4/5

Gól/büntető: 0/1 ill 0/0

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek