2014 október 19.

Decker Ádám: Csak a Szolnokot ne kapjuk!

Az OSC ma a Bajnokok Ligája második köréből csoportelsőként menetelt tovább. A csapat kapitánya, Decker Ádám a Szolnokot elkerülné, rajtuk kívül bárki jöhetne…

decker adam OSC

Háromból három győzelem, ez az OSC hétvégi mérlege. A Nagyváradot, a Kazanyt, és a Duisburgot is megverte. Világbajnok játékosunk, Decker Ádám értékelt az elmúlt napokat…

Decker Ádám a mai BL mérkőzésről a vizipolo.hu-nak:

Sok mindent nem lehet értékelni a találkozón. A lényeg, hogy megnyertük. Abban biztos voltam, hogy meglesz, de azt hittem kicsit könnyebben lesz, ahogy elmentünk egy két góllal akkor adományoztunk nekik buta kiállításokat. Ettől függetlenül a mérkőzésen nem volt veszélyben a győzelmünk. Most egy kicsit csúnya játékkal, de megvan a továbbjutás.

Melyik volt a legnehezebb mérkőzés a három közül?

Az eredménytől függetlenül, a román meccs volt a legnehezebb. Ők voltak a legjobbak,  de rájuk is készültünk a legtöbbet. Az, hogy ilyen arányú győzelem lett a végén inkább minket dícsér, hogy nagyon jól felkészültünk és kielemeztük őket.

Kit szeretnél a továbbiakban?

Lehetőleg ne a Szolnokot kapjuk. Mindig valahogy Fortuna keze úgy hozza, hogy a magyarok egymást ütik ki. Bízom benne, hogy a harmadik kör után két magyar együttes fog továbbjutni.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek