2015 december 18.

Dabrowski Norbert a Magyar Kupáról és a BL-ről

Az Eger vezetőedzője volt a Digi Sport Reggeli Startjának vendége. Dabrwoski Norbert a Magyar Kupáról, a Bajnokok Ligájáról és a válogatottról is beszélt.

dabrowski1218

Természetesen a Magyar Kupa sikerrel kezdték a beszélgetést, a döntőről pedig elmondta Dabrowski: Már nem hiszem, hogy itt meg tudja lepni egymást a két csapat, inkább arról van szó, hogy mennyire tudod pontosan játszani a saját játékodat. Volt egy forgatókönyv a fejemben, hogy mit szeretnék csinálni. Hál ‘Istennek minden úgy alakult, ahogy elverveztem. – a büntetőkről pedig eképp nyilatkozott – Nem készültünk rá, inkább a sorrend volt a kérdés, mint, hogy ki lője.”

A Bajnokok Ligája és válogatott is szóba került. A legrangosabb kupaporondon való szereplésről a tréner elmondta, képesnek tartja a keretet arra, hogy megnyerje a BL-t. A válogatottal kapcsolatban pedig aláhúzta: azért dolgozik, hogy minél több játékosa kerüljön Benedek Tibor kezei alá is.

Hogy kinek ajánlja Dabrowski a kupa-sikert, hogy mit élvez az egri munkában a legjobban kiderül a videóból:Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek