2015 november 03.

Cseh Sándor – A megváltozott szerb stílusról, a BL-ről és az Ob I-ről

A Szolnok vezetőedzője volt a Reggeli Start vendége. Cseh Sándor a mögöttük hagyott meccsekről, és az előttük tornyosuló feladatokról is beszélt.

csehsandordigi201510

Eddig elégedett Cseh Sándor, hiszen jönnek az eredmények. A Bajnokok Ligája első meccsükről pedig elmondta: Egy dologgal voltam kifejezetten elégedett, mikor beugrottak a fiúk bemelegíteni, láttam rajtuk, hogy itt nem nyerhet más csak mi. Nem hiszem, hogy van olyan, hogy bemelegítési időszak, ilyen csapatoknál mint a Szolnok. Annyira összefolyik a klubszezon a válogatott időszakkal, olyan nagyok az elvárások, hogy itt szerintem nincs ilyen.

A világ legjobb csapatai között ott van a Recco, a Dubrovnik a Rijeka, az Eger, az Olympiakosz és a Szolnok. -véli Cseh. Az edző határozottan kijelentette, hogy régen nem értett egyet azzal, hogy a magyar a világ legerősebb bajnoksága, de mostmár egyetért. Összeségében három ilyen erős csapat nincs semelyik országban, mint itt. -jelentette ki.

Fontos meccsek előtt áll a Szolnok, hiszen az OSC-vel a BL-ben, még az Egerrel a bajnokságban találkozik. Amit az edző az ősz mérkőzéseinek nevezett. Hogyan látja az esélyeket a mester a kattintás után megtudhatja:

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek