2014 november 12.

Campagna keretet hirdetett – Giorgetti nincs a csapatban

Alessandro Campagna kihirdette az olasz válogatott franciák elleni világliga-keretét. A csapatba nem kapott behívót Alex Giorgetti, hiszen a magyar felmenőkkel is rendelkező klasszis még mindig nem épült fel sérüléséből.Waterpolo European Championships Zagreb 2010

A horvátok kerete után az olasz kapitány is megnevezte azt a tizenhárom játékost, akire számít a franciák ellen. A válogatottban csak négy Pro Recco játékos szerepel, nincs közte azaz Alex Giorgetti, aki az egyik edzésen szenvedett vállsérülést.

A csapat a C-jelű csoportban szerepel, a montenegrói, a horvát, a francia és török együttessel, ráadásul a csapat a házigazda jogán már ott van a szuperdöntőben. Az olaszok így tét nélkül vívhatják a csoportselejtezőket.

Az olasz válogatott franciák elleni kerete:

Lorenzo Bruni, Marco Del Lungo, Nicholas Presciutti (AN Brescia), Giacomo Bini (Bpm Sport Management), Alessandro Velotto (CC Napoli), Vincenzo Renzuto Iodice (CN Posillipo), Stefano Luongo (Carpisa Yamamay Acquachiara), Tommaso Busilacchi (Como Nuoto), Francesco Di Fulvio, Pietro Figlioli, Andrea Fondelli, Niccolò Gitto, Stefano Tempesti (Pro Recco).

Kapcsolódó cikkeink:

– Meglepő fordulat: Az ex-Vasas játékos ismét a horvát válogatottban

Benedek Tibor keretet hirdetett – Három újoncot is avatunk a szlovákok ellen

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek