2016 augusztus 20.

Bujka és Keszthelyi az olimpia álomcsapatában

Véget ért a női olimpiai torna és megválasztották az álomcsapatot is, amelybe két magyar is bekerült. 

Rio de Janeiro, 2016. augusztus 19. Bujka Barbara (b) és Keszthelyi Rita a riói nyári olimpia nõi vízilabdatornáján, a harmadik helyért játszott Magyarország - Oroszország mérkõzés végén a Rio de Janeiró-i Olimpiai Uszodában 2016. augusztus 19-én. A magyar válogatott 12-12-es rendes játékidõ után büntetõkkel 19-18-ra kikapott az orosz csapattól a bronzmérkõzésen. MTI Fotó: Illyés Tibor

Két magyar is az álomcsapatban
MTI Fotó: Illyés Tibor

Mint tegnap beszámoltunk róla, az Egyesült Államok megvédte címét az olimpián. Zárásként a torna álomcsapatát is megválasztották. A dream team-be két magyar is bekerült, Keszthelyi Rita és Bujka Barbara személyében. A kapus az amerikai Ashleigh Johnson lett, mezőnyjátékosok között pedig két olimpiai bajnok található Madeline Musselman és Meggie Steffens, akit megválasztottak a legértékesebb játékosnak is. Az ezüstérmes együttest Arianna Garibotti képviseli, míg a hatodik auszrtáloktól is bekerült egy kiválóság, Ash Southern.

Az olimpiai torna álomcsapata:

Ashleigh Johnson (amerikai) – Maggie Steffens (amerikai), Arianna Garibotti (olasz), Keszthelyi Rita, Bujka Barbara, Madeline Musselman (amerikai), Ash Southern (ausztrál)

A legértékesebb játékos (MVP):
Maggie Steffens

Az riói olimpia végeredménye (nők):
1. USA
2. Olaszország
3. Oroszország
4. MAGYARORSZÁG
5. Spanyolország
6. Ausztrália
7. Kína
8. BrazíliaHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek