2014 november 16.

Bujka Barbara: Bármire képesek lehetünk

A női OB I-ben a Szentes hibátlan mérleggel vezeti a tabellát. Bujka Barbaráék tegnap nagy rangadót nyertek a Szőnyi úton. A válogatott játékosa elmondta ez a győzelem még csak a kezdet volt…

Bujka Barbara Szentes

(Fotó: vizipolo.hu)

Bujka Barbara az idén tért haza Görögországból, így már ő is itthon játszik a Szentesben. A válogatott centere láthatóan jól érzi magát, új csapatában, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy volt olyan mérkőzés, ahol tizennégy gólt is dobott, nem mellesleg pedig 33 találatával vezeti a góllövőlistát. A várost is nagyon megkedvelt árulta el, hiszen az emberek kedvesek és mindenben segítenek neki.

A Szentes tegnap 16-14-re nyert a BVSC otthonában, Bujka háromszor volt eredményes, a játékos a találkozó után értékelt: Küzdelmes és látványos meccs volt, ahol úgy gondolom a jobbik csapat nyert. Ebben az évben nagyon erős a magyar bajnokság azért is, mert minden válogatott játékos hazatért. De a mi fiataljaink is nagyon jól fejlődnek, ahogy ezt mutatják hétről-hétre. Ha össze kéne hasonlítanom, az olasz vagy a görög bajnoksággal a magyart a tabella élmezőnyében található csapatok felvennék a versenyt az ottani éllovasokkal. – majd a szentesi célokról is megkérdeztük eb-bronzérmesünket: – Jól állunk, ahhoz képest, hogy öt-hat új játékos is van a csapatban. Ha összeszokunk, és nem csináljuk azokat a hibáinkat, amikből a BVSC ellen is volt egy pár bármire képesek lehetünk.

A Szentes a következő fordulóban a sereghajtót fogadja, majd december 2-án egy újabb rangadót vív a Dunaújváros lesz Bujkáék ellenfele.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek