2015 március 07.

Budapesten a Barceloneta

A Bajnokok Ligája, címvédője, a 14-szeres spanyol bajnok Barceloneta hétfőn és kedden négyszer edz együtt az A-Híd OSC csapatával a Nyéki Imre uszodában.spanyol kupa donto barceloneta01

Illusztris együttes választotta edzőpartnerül a bajnokságban jelenleg második helyen álló A-Híd OSC-t. A férfi vízilabdázók Bajnokok Ligájának címvédője, a 14-szeres spanyol bajnok CN Atletic Barceloneta vasárnap este érkezik Magyarországra, hogy hétfőn és kedden összesen négy gyakorláson mérje össze erejét az újbudaiakkal.

– A spanyolok erős edzőpartnert kerestek, így találtak ránk – mondta el honlapunknak Becsey Péter, az OSC sportigazgatója. – Hétfőn és kedden délelőtt és délután egyaránt kétkapuzunk a Barcelonetával. Mi nem szerepelünk a BL-ben, nekik pedig pont egy ilyen erős ellenfélre volt szükségük.

A Barceloneta a mostani kiírásban az Egerrel van egy csoportban, jelenleg a harmadik helyen áll, de rendezőként már tagja a BL legjobb hatosának. A spanyol bajnokságban 16. forduló után a második helyen áll, de a kupát éppen a múlt hétvégén szerezte meg. Az együttes tagja Szirányi Balázs is.

Gy. Zs

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek