2015 július 02.

Bisztritsányi Dávid: Az elejét nagyon megnyomtuk

Az első meccsét két góllal megnyerte a magyar válogatott Olaszország ellen az Universiadén. Bisztritsányi Dávid, mint elmondta oldalunknak, igazi csapatgyőzelem volt ez a diadal…

universiade csapat 3

“Mindenki kivette a győzelemből a részét” (Fotó: vizipolo.hu/archív)

Megkezdte menetelését a férfi Universiade válogatott Kvangdzsuban. A kavarodás után, amiről tegnap írtunk, nem zavarta meg a csapatot és két góllal abszolválta az első meccsét Olaszország ellen.

Bisztritsanyi david felk01

Bisztró a kapuban, még az itthoni szlovákok elleni meccsen! Ma 63,6%-al védett!

Bisztritsányi Dávid (Kvangdzsuból)  a találkozó után, így nyilatkozott oldalunknak: A mérkőzés végig a kezünkben volt. Az elejét nagyon megnyomtuk és utána tartottuk azt a szintet, ami elég volt a győzelemhez. Az egész játékunkat az jellemezte, ami eddig is volt, fegyelmezett védekezés és kiváló csapatmunka. Mindenki kivette a részét a mai sikerből! Külön öröm, hogy Zalánki Gergő is játszott. – a kinti életről is megkérdeztük a hálóőrt – Igazából a koreai életet nem igazán sikerül megismerni, legalábbis eddig nem nagyon volt benne részünk, csak a faluban mozgunk. Az emberek viszont nagyon fegyelmezettek es kedvesek, sajnos a kommunikáció nem olyan könnyű, mivel ők nem beszélnek magyarul, mi meg nem beszélünk koreaiul, és sajnos az angoljuk sem olyan erős, de azért nincsenek olyan dolgok amiket ne tudnánk megoldani. – fejezte be Bisztró.

A mieink szombaton, helyi idő szerint 18:30-tól Ausztrália ellen ugranak vízbe.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.