2016 augusztus 13.

Bíró Attila: Több kiemelkedő teljesítmény kell a negyeddöntőben

A szövetségi kapitány értékelt az amerikaiak elleni meccs után. Bíró Attila és a csapat már a sorsdöntő ausztrálok elleni találkozóra fókuszál.

BiroAttilaMTI012

Fotó: MTI

“A lebonyolítás miatt a spanyol meccs után gyakorlatilag biztos volt, hogy bármit is csinálunk, harmadikok leszünk a csoportban, de úgy gondolom, mivel az amerikai és az ausztrál csapat hasonló játékstílust képvisel, bizakodva nézhetünk a hétfői mérkőzés elé” – utalt a negyeddöntőre Bíró Attila, aki azonban hangsúlyozta, szerette volna, ha szorosabb mérkőzést játszanak a címvédővel.

“Nem úgy játszottunk, mintha ez egy edzőmeccs lenne, ez egy olimpia. Persze próbáltunk olyan dolgokat, amiket játszani fogunk majd, de jó néhányat nem. Több kiemelkedő egyéni teljesítményre lesz szükségünk a negyeddöntőben. Nem szabad a régebbi meccsekből kiindulni, de nem fognak meglepni minket” – tette hozzá a szakember az MTI-nek.

EMLÉKEZTETŐ:

Magyarország – USA 6-11 (2-2, 1-5,  1-1, 3-2)
vezette.: Deslieres (kanadai), Dutilh-Dumas (holland)
Gólszerzők: Steffens 4, Musselman 3, Mathewson 2, Neushul, Gilchrist 1-1, illetve Szűcs 2, Bujka, Czigány, Antal D., Keszthelyi 1-1Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek