2017 július 17.

Bíró Attila: A lányok úszóprogramja látta kárát az öt kapott gólnak

Nem volt teljesen elégedett Bíró Attila a Japán elleni vb mérkőzéssel. A magyar válogatott kapitánya, azt is elárulta, mi lesz a retorziója az utolsó negyedben kapott öt találatnak.

BiroAttilaMTI012

Fotó: MTI

Tegnap női válogatottunk 20-11-re győzött a vb csoportjának első meccsén Japán ellen.

Bíró Attila a meccs után a vizipolo.hu-nak: A védekezés az utolsó negyedben nem volt jó. A holnapi úszóprogram látja ennek kárát, mert mondta, hogy az utolsó negyedben minden egyes kapott gól 100 méter időre úszás, a lányok ezek szerint úszni akartak. Azért kaptam sárgalapot, mert  túlságosan örültem egy kiállításnak. Edzői pályafutásom során valószínűleg ez volt az egyetlen olyan mérkőzés, amit le tudtuk hozni egy kiállással. Ha négy-öt gólt lőnek a japánok akkor lettem volna elégedett. A franciákat meg kell verni tíz, tizenöt góllal. Körülbelül annyival mint a hollandok győztek ellenük.

Bujka Barbara: Jó meccs volt. Az utolsó két negyedben kihagyott a figyelem. A védekezésen változtatnunk kell, de támadásban is. Azt mondták nem lesznek sokan vasárnap, ehhez képest, amikor bejöttünk, mindenki idegesebb lett, mint szokott. Nagyon jó volt ilyen közönség előtt játszani.

Emlékeztető:

Magyarország – Japán 20–11 (4–1, 8–3, 5–2, 3–5)

Magyarország: Gangl – Czigány 1, Szücs G., Keszthelyi 4, Bujka 5, Csabai, Szilágyi 2. Csere: Antal 2, Gurisatti 2, Takács O., Illés, Tóth I. 4, Kasó (kapus). Szövetségi kapitány: Bíró Attila

Japán: Aoki – Sakanoue, Yamamoto 4, Inaba 2, Noro, Tokumoto, Suzuki. Csere: Arima 4, Kazama 1, Magariyama, Niizawa, Hosoya. Szövetségi kapitány: Hideo KathoHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek