2015 június 06.

Bikiniben a szexi pólóslányok

A női vízilabdás mezőny legszebbjei közül fotózott le pár hölgyet a válogatott szponzora, a Diapolo. A képek remekül sikerültek, a Blikk is felfigyelt rájuk.30_diapolo4

Keszthelyi Rita és Bolonyai Flóra (Fotó: Diapolo)

Nagy sikert aratott a vízilabdás lányok fürdőruhás fotózása, ahogy arról korábban Facebook-oldalunkon is hírt adtunk. A válogatott egyik szponzora, a Diapolo készített képeket a kétrészes fürdőruhában feszítő hölgyekről. A Blikk most a csinos főszereplők közül megszólaltatott néhányat.

30_diapolo1

A kerettag Gurisatti Gréta (19) a ruhában inkább a kétrészesre szavaz. “Meccsen, egymás elleni játékban ezt nem viselhetjük, de úszóedzéseken gyakran használhatunk kétrészes fürdőruhát. Jobban érezzük benne magunkat, és annak is örülünk, hogy a testünk nagyobb része barnul a napon. Ez is fontos szempont – mondta el a cikkben a Dunaújváros játékosa, aki azt is elárulta, hogy bizony elfáradt az egész napos fotózásban. – Az elején még viccelődtünk egymással, a végére azonban már kevesebb erőnk maradt.” Gurisatti Gréta mellett többek között Keszthelyi Ritáról és Bolonyai Flóráról is gyönyörű képek készültek – mindannyian a válogatott erősségei!

gurisatti diapoloHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek