2016 április 10.

Benedek Tibor: Van egy jó csapatom továbbra is

A szövetségi kapitány pozitívan értékelte a tornát. Benedek Tibor összegzett is egy kicsit a trieszti tornagyőzelem után.

Benedek Tibor023

Benedek Tibor az M4 Sport-nak.: Gratulálok a csapatnak, mert miután megszereztük a kvótát a további mérkőzéseket is komolyan tudta venni. Köszönöm a kilátogató nagyszámú magyar közönségnek, akik pariban tudtak lenni az olaszokkal a szurkolást illetően. Köszönöm a stábomnak is, aki rengeteget dolgozott azért, hogy ki tudjuk jutni az olimpiára. Fontos volt ez a mérkőzés, amit nagyon komolyan vettek a játékosaim. Büszke vagyok erre a nyolc napra. Nem érdemes a végére hagyni a kvóta megszerzését, mert az már nagyon vékony jég. Úgy gondolom, hogy egy kicsit könnyelműek voltunk az első két világeseményen. Örömteli, hogy van továbbra is egy jó csapatom.

Emlékeztető:

Olimpiai kvalifikációs torna (döntő):

Olaszország- Magyarország 8-10 (3-2, 2-4, 1-3, 2-1)

Olaszország: Tempesti – Di Fulvio 2, Figlioli 1, Nora, Baraldi, Aicardi 2, Presciutti 1. Csere: Luongo 1, Gitto, Giorgetti 1, Bodegas, Velotto. – Del Lungo Szövetségi kapitány: Alessandro Campagna

Magyarország: Nagy V. – Erdélyi 1, Vámos 1, Szivós 2, Varga Dániel 1, Varga Dénes 2, Hárai 2. Csere: Zalánki, Bedő, Manhercz K. 1, Hosnyánszky, Decker Á. – Bisztritsányi Szövetségi kapitány: Benedek TiborHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek