2016 augusztus 16.

Benedek Tibor: Nagyon sok álom veszett a semmibe

A szövetségi kapitány értékelt a Montenegró ellen ötméteresekkel elvesztett negyeddöntő után. Benedek beszélt: szertefoszlott álomról és az elkövetkezendő két mérkőzésről.

benedekt012

Benedek Tibor, az M4 Sport-nak: Szerintem nem csak szerencse. Fejben, koncentrációban, része a játéknak az ötméteresek. A negyeddöntő, az elődöntő és a döntő is eldőlhet így. Valamiért gyengébbek voltunk. Lélektani fölénybe kell kerüljünk azzal, hogy visszajöttünk egy ilyen mérkőzésen. Az elején kifejezetten rosszul játszottunk. Sajnálom, hogy így alakult. Nagyon sok álom veszett így a semmibe. Azt az egy ötméterest ki kell védeni, be kell lőni ebből van öt. Borzalmasan nehéz lesz a két mérkőzés, hiszen ugyanolyan jó csapatokkal kell játszani az 5-8. helyért, mint kellett volna az 1-4. helyért. Össze kell magunkat szedjük, ez az olimpia erről is szól. Nemcsak első hely van vagy érem. Nekem volt már részem 6. helyben is, 5. helyben is, 4. helyben is. 

EMLÉKEZTETŐ:

Montenegró-Magyarország 13-11 (2-1 3-2, 3-3, 1-3, 4-2) – ötméteresekkel
—————————————————–
Olimpiai Uszoda, 1500 néző, v.: Koganov (azeri), Peila (amerikai)
Gólszerzők: Ivovic 3, Dr. Brguljan 2, Radovic, Janovic, Paskovic, Klikovac 1-1, illetve Erdélyi, Vámos 3-3, Varga Dé. 2, ManherczHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek