2015 július 03.

Benedek Tibor: “Nagyon elégedett voltam a hozzáállással és a játékkal”

A magyar válogatott szövetségi kapitánya és Lévai Márton, a tatabányai születésű hálóőr állt a vizipolo.hu mikrofonja elé a Szlovákia elleni győzelem után.DSCN2763

Benedek Tibor szövetségi kapitány a vizipolo.hu-nak:A világliga után szükségünk van arra, hogy jó meccseket játszunk, illetve, hogy átálljunk a 25 méteres medencéről a 33 méteresre. Nagyon megvoltam elégedve a hozzáállással és a játékkal is. A védekezésünk nagyon jól működött, a többiből nagyon nem lehet kiindulni, mert összesen öt kiállítás volt találkozón. Azért a meccseken általában 14-15 kiállítás van, most az, hogy mi belőttünk 4-ből hármat, ők ötből nullát, az nagyon jó, de a tétmeccsek nem ilyenek lesznek. Az, hogy elkezdtünk jól játszani, és magabiztosak voltunk, az mindenképpen egy nagy lépés a Vodafone-kupa előtt. Hétfő, kedd, szerdán edzések vannak, készülünk a kupára.”

Lévai Márton, a válogatott kapusa: “Tatabányai születésű vagyok, mindig jó itt védeni. Két éve is volt egy válogatott meccs itt, remek a hangulat, sok az ismerős, jól éreztem magam. Mindössze a szembe sütő napfény zavart, azzal nehezen tudtam megbirkózni, mire belejöttem, le is fújták a meccset. Az első két negyed sima volt, azt mondom, hogy ez a csapat igazi arca. Ilyen teljesítménnyel, a reményeim szerint, a Vodafone-kupát is itthon tarthatjuk. Szombaton Balaton-átúszás – szerencsére nem időre kell -, aztán hétfőtől folytatódik az edzések sora.”

EMLÉKEZTETŐ

Magyarország – Szlovákia 14-5 (4-0, 5-1, 3-2, 2-2)

Gy. Zs., Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.