2016 augusztus 15.

Benedek Tibor: Most a cél, hogy legyőzzük Montenegrót

A fegyelmezett és határozott játékot emelte ki Benedek Tibor a brazilok elleni siker kapcsán. A szövetségi kapitány és a csapat már a negyeddöntőre koncentrál, Montenegró ellen.

rio2016benedekcsapat

Veretlen a csapat az olimpián (Fotó: MTI)

Benedek Tibor, az M4 Sportnak: Nagyon fegyelmezettek voltunk és határozottak. Az elején a 3-0 megadta a nyugalmat, ebből tudtunk utána tovább játszani. Ez hozta végül a győzelmet. Jó ekkora uszodában játszani és ennyi néző előtt. Brazília veszélyes ellenfélnek tűnt, de mindenképp úgy kellett ehhez a mérkőzéshez hozzáállni, hogy ha nem nyerünk, nem jutunk be a legjobb nyolc közé. Úgyhogy ennek mindenképp volt tétje. Nem szeretnék a távolabbi terveinkről beszélni. A cél, hogy legyőzzük Montenegrót. Végig nézzük a montenegróiak itt játszott meccseiket valamint, azt a tornát, ahol felkészülési meccset játszottunk ellenük.

Nagy Viktor, az M4 Sport-nak.: készültünk erre a meccsre is. Az első meccstől fogva jó játékot játszunk, magabiztosak vagyunk. Voltak kisebb hibáink, de próbáljuk csökkenteni őket. A brazil csapatnál ennyivel jobbak vagyunk, és ezt most ki is tudtuk hozni. Hittünk magukba és végigdaráltuk a meccset. Minden Montenegró meccsünk parázs. A múltkor is brusztos találkozó volt, mostani is az lesz.

Hárai Balázs, az M4 Sport-nak: Jó ilyen közönség előtt játszani, még akkor is, ha nem nekünk szurkolnak. Ez vízilabdához hasonlított, nem úgy, mint a másik medencében, ahol különböző körülmények mellett kellett játszani. Leszünk még ennél jobbak is. Annyira készültünk rájuk, sokat beszéltünk a brazilokról. Mindent megtettünk a parton is. Jól ismerjük Montenegrót. Kicsit másképp játszanak most mint az Eb-n, de ha ilyen jól és elszántani játszunk, megverjük őket is.

EMLÉKEZTETŐ:

Brazília-Magyarország 6-10 (0-3, 1-2, 3-3, 2-2)
Gólszerzők: Perrone 2, Oneto Gomes 2, Guimaraes 1,Crivella 1, illetve Hosnyánszky 2, Vámos 2, Hárai 2, Varga Dénes 1, Zalánki 1, Kis G. 1, Manhercz K. 1Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek