2015 február 15.

Benedek Tibor keretet hirdetett Szlovákia ellen

A nem teljesen egészséges Mezei Tamás mellett ezúttal Decker Ádám és Manhercz Krisztián a két kimaradó. A magyar válogatott kedden Kassán Szlovákia ellen játszik a világliga csoportküzdelmei során.

DSCN0153

Benedek Tibor szövetségi kapitány, ígéretéhez híven, vasárnap este közölte, hogy a Volvo-kupára nevezett 16 játékos közül melyik 13 ugorhat vízbe a keddi, Szlovákia elleni világliga-mérkőzésen. A Volvo-kupán emlékezetes tejesítményt nyújtott a magyar csapat, három mérkőzésből hármat nyert meg, így százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a viadalt az olimpiai bajnok horvátok előtt. Nem volt könnyű dolga tehát a kapitánynak a szűkítésnél.

Végül úgy döntöttem, hogy ezúttal Decker Ádám és Manhercz Krisztián marad itthon a nem teljesen egészséges Mezei Tamás mellett – mondta el honlapunknak. Varga Dániel szintén beteg volt, most nem tagja a keretnek, de természetesen a későbbiekben számít rá a kapitány.

A magyar válogatott kerete Szlovákia ellen (február 17):

Kapusok: Decker Attila, Nagy Viktor (Szolnoki Dózsa-Közgép)

Mezőnyjátékosok: Bátori Bence, Gór-Nagy Miklós, Salamon Ferenc (A-Híd-OSC-Újbuda), Angyal Dániel, Bedő Krisztián, Erdélyi Balázs, Szivós Márton (ZF-Eger), Madaras Norbert, Vámos Márton, Varga Dénes (Szolnoki Dózsa-Közgép), Német Toni (VasasPlaket)

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek