2015 november 23.

Benedek Tibor keretet hirdetett a görögök ellen

A jövő heti világliga mérkőzésre a szövetségi kapitány keretet hirdetett. A csapatban egy-két változás van az elmúlt mérkőzésekhez képest.

Benedek Tibor valogatott edzes01

Harmadik világliga-selejtező mérkőzését fogja jövő héten játszani a magyar válogatott. Eddig a grúzok és a románok elleni sikerrel vette Benedek Tibor csapata az akadályokat, most a csoport legnehezebb ellefele következik a világbajnoki bronzéremes görög gárda.

„Látható, hogy a két korábbi Világliga-selejtezőhöz képest Hosnyánszky Norbert csatlakozott a kerethez. Szeretném, ha a két mérkőzésnek és a Szolnok elleni hat kétkapunak az lenne az eredménye, hogy egy nagyon erős ellenfél otthonában, nehéz körülmények között ezek a játékosok a legjobbjukat nyújtják. Szeretném, ha mindenki bizonyítana” – mondta a kapitány az mvlsz.hu-nak.

a magyar válogatott világliga kerete a görögök ellen:

Kapusok: Nagy Viktor (Szolnoki Dózsa-Közgép), Lévai Márton (Debreceni VSE)

Mezőnyjátékosok: Bátori Bence, Salamon Ferenc, Gór-Nagy Miklós, Decker Ádám (A-Híd-OSC-Újbuda), Vámos Márton, Mezei Tamás (Szolnoki Dózsa-Közgép), Hárai Balázs, Erdélyi Balázs, Hosnyánszky Norbert (ZF-Eger), Manhercz Krisztián (Szeged-Diapolo), Tóth Márton (Ferencváros-PQS Waterpolo)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek