2014 december 10.

Benedek Tibor: “Büszke vagyok játékosaimra”

Fölényes győzelmet aratott a magyar válogatott Világliga-találkozón Románia felett, a 20-10-es eredmény mindent elmond a két csapat között különbségről. A Vizipolo.hu a két szövetségi kapitány véleményére volt kíváncsi.

DSCN9050

Benedek Tibor, magyar szövetségi kapitány: “Folyamatosan veszélyesek voltunk a kapura. Egy kicsit sok gólt kaptunk, az elején a kétcenteres játékuk miatt volt egy kis bizonytalanság nálunk, fel is tudtak zárkózni, de amikor ehhez alkalmazkodni tudnunk, akkor semmi sem akadályozta meg a nagyarányú győzelmünket. Ezúton szeretném megköszönni játékosaimnak az egész éves munkát, három világversenyen vettünk részt, javarészt ugyanazokkal, ez egyedülálló. Büszke vagyok rájuk.”

Dejan Sztanojevics, a románok szövetségi kapitánya: “Az eredmény hűen tükrözi a játék képét. Természetesen sorolhatnám most az okokat, hogy miért is kaptunk ilyen sok gólt, mindenki ismeri például, hogy a Steaua legjobbjai nem lehettek itt velünk. Az új szabályok lehet, hogy jók, lehet, hogy nem, de ez van, ehhez kell mindenkinek alkalmazkodnia.”

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek