2014 július 19.

Benedek-csapat: A számok tükrében

A három eddig lejátszott Eb mérkőzésen teljesítményt nyújtott a magyar válogatott. Elég csak Decker parádés védeseire gondolnunk vagy Varga Dani öt góljára a spanyolok ellen. Statsztikai adatok…

2014 eb 2nap04
Háromból három eddig a Benedek-csapat mérlege az Eb-n. A spanyolokat három góllal, míg a franciákat öt góllal verte a gárda, legutóbb pedig a szerbeket intézték el a fiúk, négy év után először világversenyen.

Ha a számokat nézzük a csapat 88 kapura lövési kísérletéből 32 gól született. A legeredményesebb játékosunk Varga Dani, aki 14 lövést eresztett el, és ebből 8-szor rezgett a háló (57,14%). A második helyen Madaras Norbert áll, akinek hat gólja van, míg a harmadik Varga Dénes négy góllal.

Ha a kapusok teljesítményét nézzük, Nagy Viktor 38,46%-ban (10/26), míg Decker Attila 68,4%-al (13/19) őrzi a magyar kaput .

Ami pedig személyi hibákat illeti 39 alkalommal állítottak ki magyar játékost a játékvezetők, ebből pedig hat alkalommal cserével végleg.

Mai ellenfelünk a németek lesznek, akikkel nem is olyan régen, a Németország Kupán találkoztunk. Akkor 10-8-as magyar siker született. Legutóbb pedig hazai medencében a IV. Vodafone Kupán mérte össze a két csapat tudását, akkor 9-3-ra vertük a fritzeket.

Fotó: SzBHozzászólás jelenleg nem lehetséges.