2014 szeptember 17.

Bemutatkozott a BVSC

A BVSC is bemutatta a következő szezonbeli keretét. Mind női, mind pedig férfi fronton erősödött a csapat, így ígéretes szezon elé nézhet a gárda.2014 bvsc sajjtaj01
Már lehetett korábban is tudni, hogy kik fogják alkotni a BVSC 2014/2015-ös csapatát a következő szezonra, de hivatalosan ma mutatták be az érkezőket a csapatnál.

A mai sajtótájékoztatón Zsoldos Ágnes a BVSC szakosztályvezetője köszönetet mondott a Wáberer Hungária Biztosítónak azért, hogy a csapat mellé állt, míg Nyilasi Bence a cég képviselője reményét fejezte ki, hogy hosszú és gyümölcsöző lesz a kapcsolatuk.

Ezután először Petrovics Mátyás, a női csapat vezetőedzője beszélt a szezonbeli tervekről, míg utána Märcz Tamás foglalta össze mivel is lenne elégedett a bajnokság végeztével.

A BVSC női kerete a 2014 /2015-ös szezonra:

Horváth Anna, Doroszlai Vanda, Kisteleki Dóra, Takács Orsolya, Gyöngyössy Anikó, Farkas Kata, Kele Nikolett, Dauda Board Lenke, Bors Dorottya, Illés Henrietta, Leimeter Dóra, Máté Zsuzsanna, Szabó Stefánia, Tamás Viktória, Varga Viktória, Szmodics Viktória, valamint a még fiatalabbak közül Kárteszi Judit, Oravesz Rebeka, Rajkort Renáta, Kecskés Lili.

A BVSC férfi kerete a 2014 /2015-ös szezonra:

Györke Zsolt, Tatár Roland, Kovács Péter, Török Béla, Nagy Sándor, Pásztor Mátyás, Létay Krisztián, Ambrus Ferenc, Borsós Endre, Kotsidis Nikolaosz, Mészáros Csaba, Szabó Bendegúz, Szakonyi Dániel, Nagy Álmos Dániel, Szepesi Bence, Szabó Bence/Pintér Ákos, Rábavölgyi Zsombor, Seres János, Utassy Dávid, Major Márk.

A nőknél október 4-én indul a bajnokság, míg a férfiaknál kicsivel később október 8-án.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.