2016 január 07.

Belgrádi Eb: A görög kapitány sem változtatott

Dejan Szavicshoz hasonlóan a görög szövetségi kapitány sem változtatott csapatán a vb-hez képest. Theodorosz Vlahosz ugyanazzal a tizenhárommal megy neki a kontinenstornának, akikkel bronzérmet szerzett a nyáron.gorog csapat01

A legnagyobb változás az, hogy nincs változás a görög Eb-keretben a világbajnoksághoz képest. Theodorosz Vlahosz bízik a vb-n káprázatosan teljesítő válogatottjában. A hellének pár napja csak egy góllal kapta ki az Eb főpróbájának mondható szerbek elleni felkészülési meccsen. Athénban 11-12-re maradtak alul a délszlávokkal szemben.

A görögök mindjárt az első meccsükön egy “vélhetően” csoportrangadót játszanak a magyarokkal. Hétfőn 20 órától immár a Kombank Arénában fog összecsapni a két gárda.

A görög válogatott Eb-kerete:

Kapusok: Konstantinos Flegkasz, Stefanos Galanopoulosz

Mezőnyjátékosok: Christos Afroudakisz, Ioannis Fountoulisz, Angelos Vlahopoulosz, Emannouil Mylonakisz, Konstantinos Mourikisz, Christodoulos Kolomvosz, Georgios Dervisis, Konstantinos Genidouniasz, Evangelos Delakasz, Kyriakos Pontikeasz, Alexandros Gounasz.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek