2015 július 04.

Bedő Krisztián: Szükségünk van az ilyen meccsekre is

Három góljával a legeredményesebb volt a magyar válogatottban, de tudja ez még semmit nem jelent, hiszen keményen, minden edzésen meg kell küzdeni, hogy ott legyen a vb-keretben.

Bedo Krisztian MTI

Bedő Krisztián három gólt is lőtt a szlovákok ellen (Fotó: MTI/archív)

Tegnap kilenc góllal verte a Benedek-csapat a szlovákokat Tatabányán. Bedő Krisztián három gólt szerzett, de mint mondta, ebből nem szabad messzemenő következtetést levonni.: Kemény mérkőzés volt, attól függetlenül, hogy az eredmény mást mutat. Örülök neki, hogy az elején el tudtunk lépni sok góllal, ebből adódóan uralni tudtuk a meccset és végig nyugodtan tudtunk játszani. Szükségünk van az ilyen találkozókra, hogy visszaszerezzük az önbizalmunkat a világliga után. Örülök, hogy erre van lehetőség, hogy bebizonyítsuk mire vagyunk képesek. – a csapatbakerüléséről, pedig eképp nyilatkozott – Folyamatosan harcolni kell, nemcsak itt meccseken, hanem minden egyes edzésen is. Egy csata vagy egy harc Toni és köztem. Mindig más teljesít jobban, most kicsit talán nekem sikerült jobban. Örülök is neki, de mondom, még van három hetünk, hogy bebizonyítsuk ki a jobb. – fejezte be világbajnokunk.

A fiúkat legközelebb jövő hét csütörtökön láthatja a nagyközönség a Vodafone-kupán.

Emlékeztető:

Barátságos férfi vízilabda-mérkőzés, Tatabánya

Tatabánya, Gyémánt Fürdő, 600 néző

Magyarország – Szlovákia 14-5 (4-0, 5-1, 3-2, 2-2)

Gólszerző: Bedő 3, Erdélyi 2, Varga Dénes 2, Vámos 2, Manhercz, Hosnyánszky, Gór-Nagy, Német, Angyal ill. Bruder 2, Famera 2, Kolarik

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek