2015 szeptember 06.

Bajnokok Ligája: Továbbjutást ért a kiütéses győzelem

Az OSC két döntetlen után, ma simán győzött a Tbiliszi ellen, így továbbment a BL második körébe. A mérkőzést az első negyedben eldöntötte a Vincze-csapat, után pedig csak tartani kellett a különbséget. osc-bvsc-nov08vagott

Egyszerű volt a képlet a mai napon az OSC-nek – a Hannover és a Marseille elleni döntetlenek után ma nyerni kellett az együttesnek a továbbjutáshoz.

Az első negyed elején jól tartotta magát a Tbiliszi, három percig nem tudott az OSC gólt szerezni, ám után beindult a csapat. Kovács Gábor kezdte majd ő is fejezte be a gólok sorát, közte még egy Hegedüs és egy Salamon találat, majd egy szépségtapasz az utolsó másodpercekben, így 4-1 volt az állás. A második nyolc percben sem engedett ki az OSC, hiszen 3-0-val zárták ezt az etapot. Sőt a fordulás után sem hagyta magát a magyar együttes, szépen darálta be az ellenfelét, így a vége kiütéses győzelem lett, nem mellesleg továbbjutás.

Bajnokok Ligája, selejtező:

Lokomotív Tbiliszi – A-HÍD OSC-Újbuda 3 – 15 (1-4, 1-3, 0-6, 2-2)
Gólszerzők: Baghaturia 1, Rurua 1, Gegelashvili 1 ill. Kovács G. 4, Bundschuh 3, Salamon 2, Decker 2, Bátori 1, Német 1, Juhász 1, Hegedüs 1.

A csoport végeredménye:

1. Hannover 7 pont
2. A-HÍD OSC-Újbuda 5 pont
3. Marseille 4 pont
4. Lokomotív Tbiliszi 0 pont

A további csoportok végeredményei:

A-csoport (Herceg Novi)
1. Spartak Volgograd 9 pont, 2. Jadran Herceg Novi 6 pont, 3. Montpellier 3 pont, 4. HAVK Mladost 0 pont

B-csoport (Valletta)
1. SM Verona 7 pont, 2. DiGi Oradea 5 pont, 3. VK Budva 4 pont, 4. Valletta 0 pont

A csoportokból az első három együttes jutott tovább. A második kör sorsolását kedd ejtik meg.

Az első selejtezőből továbbjutó együttesek:

Spartak Volgograd (orosz), Jadran Herceg Novi (montenegrói), Sport Management Verona (olasz), Digi Oradea (román), Hannover (német), A-Híd OSC-Újbuda (magyar)

A következő körben csatlakozók:

Vouliagmeni (görög), Szolnoki Dózsa-Közgép, Primorje Rijeka (horvát), Duisburg (német), Sabadell (spanyol), Brescia (olasz), Radnicski Kragujevac (szerb)

Sz. B.

Fotó: Balogh Máté



Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek